Elja Kirjavainen on aloittanut Silver Planet Oy:n toimitusjohtajana ja osakkaana 1.9.2017 

Eljalla on vahva kokemus ICT- ja konsultointipalveluista Suomessa ja ulkomailla. Viimeiset 13 vuotta hän on toiminut erilaisissa myynnin ja liiketoiminnan johtotehtävissä Capgeminillä. Elja on vastannut myynnistä Suomessa ja Pohjoismaissa, johtanut Suomen julkisen sektorin liiketoimintaa sekä toiminut ulkoistusliiketoiminnan myyntijohtajana Euroopassa.

”Kuuden ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen hyppään innolla johtamaan Silver Planetin joukkuetta. Haluamme olla entistä parempi kumppani asiakkaillemme sekä merkittävä toimija suomalaisessa ICT- ja konsultointi ympäristössä. Meillä on kasvava huipputiimi, jonka kanssa on innostavaa työskennellä. Arvomme - ratkaisukeskeisyys, huippulaatu, edistyksellisyys ja omistautuminen - ovat lähellä sydäntäni. Pystymme auttamaan asiakkaitamme menestymään ja uudistumaan muuttuvassa toimintaympäristössä. Tätä menestystä haluan omalta osaltani olla tekemässä.” 

Silver Planetin perustaja ja aiempi toimitusjohtaja Mika Karjalainen jatkaa yhtiössä johtavana asiantuntijana ja hallituksen puheenjohtajana.

”On hienoa saada Eljan kaltainen kokenut ammattilainen luotsaamaan joukkuetta. Ylimmän johdon vahvistaminen on luonteva osa Silver Planetin kasvustrategiaa. Itse keskityn entistä enemmän asiakastyöhön sekä yhtiön strategiseen kehittämiseen. Olen varma että joukkueena yhdessä asiakkaidemme kanssa tulemme nousemaan yhä korkeammalle tasolle.”